Designerii romani fac furori la Collection Premiere Moscow

20 Aprilie 2015

S-a dat startul unui celui mai important eveniment fashion din Federatia Rusa, Collection Premiere Moscow(31 august-4 septembrie) si, pentru prima oara, sapte branduri romanesti si-au expus produsele la Expocentre din Moscova, alaturi de nume sonore din intreaga lume.

Flori de Ie, Miau by Clara Rotescu, Nissa, Cati Dogaru, Petite Coco, Denis Predescu, Dana Tanase sunt casele de moda din Romania care si-au etalat piesele vestimentare la Collection Premiere Moscow, deschis pe 31 august in capitala Federatiei Ruse.

Participarea designerilor romani la acest important eveniment de moda s-a facut prin Programul de promovare a exporturilor din cadrul Ministerului Economiei. Costumele nationale romanesti, rochii pretioase de seara, dar si tinute pentru cei mici, toate realizate de brandurile romanesti, au atras deja numerosi clienti, dar si vizitatori din toata lumea, prezenti la marele eveniment.

Collection Premiere Moscow aduna, an de an, peste 900 de branduri din intreaga lume, iar in acest an vor fi prezentate colectiile celor mai importanti designeri din lume. La eveniment vor fi prezenti, pe parcursul celor cinci zile de prezentari de moda, invitati de seama din mediul business, fashion, arta, blogging, jurnalism, etc.

Top