Clara Rotescu and Corina Vladescu collections on the catwalk at MQ Vienna Fashion Week

07 September 2016

Mai sunt cateva zile pana la startul unei noi editii a unuia dintre cele mai importante festivaluri de moda din lume: MQ Vienna Fashion Week 2016. Clara Rotescu si Corina Vladescu sunt doua prezente constante la marele eveniment din capitala Austriei, iar peste cateva zile colectiile lor vor fi prezentate de manechine internationale pe podiumul de la Museumsplatz.

Peste 80 de show-uri de moda ale designerilor din toata lumea, spatii generoase de prezentare, zeci de jurnalisti de moda de la publicatiile de specialitate si multi afaceristi din domeniu vestimentar vor fi prezenti la MQ Vienna Fashion Week incepand cu data de 12 septembrie.

Clara Rotescu va prezenta pe 18 septembrie, la ora 18.00 o colectie plina de optimism si culoare, iar Corina Vladescu a pregatit piese vestimentare sofisticate pe care le va prezenta in aceeasi zi la ora 14.00.

“Lumea mea este un mare remix de influente culturale si piese atemporale. Imi place vara, iubesc culorile si urasc griul”, a declarat Clara Rotescu jurnalistilor austrieci.

Designerul a pregatit o colectie in culori vii, optimiste si realizate din materiale pretioase, bogat ornamentate, iar ultimele detalii sunt atent pregatite si studiate in atelierul de creatie de la Bucuresti, toate piesele urmand a fi trimise in Austria peste cateva zile.

http://www.mqvfw.com/miau-mode-als-leinwand-fur-positivitat-und-vielfalt/

Top